Over ons, de medewerkers van de praktijk

Over Praktijk Bos

Onze praktijk is ruim 20 jaar geleden opgericht door Wenna. Zij heeft na haar opleiding orthopedagogiek zich verder ontwikkeld. Ze ervoer dat een gezond lichaam en een gezonde geest onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. Gedurende 25 jaar heeft zij dan ook gezocht naar nieuwe mogelijkheden om dit gedachtegoed verder te ontwikkelen.

Van Chinese geneeswijzen, oplossingsgerichte therapie, bio-resonantie therapie en Psycho Neuro Immunologie (orthomoleculaire adviezen) die samen allemaal bijdragen aan wat nodig is om weer gezond te worden of gezonder te worden. Wenna heeft dit tot haar wegvallen gedaan samen met Piet. Wij zijn een familie bedrijf, met elkaar probeerden we de methodieken in de praktijk uit en hebben we veel geleerd over gezonde voeding, supplementen en de manier van bewust leven.

Piet en Dorinda hebben samen besloten om de praktijk voort te zetten. Wij stellen ons kort even voor:

Wie is Piet Bos?
Piet is de steunpilaar van de praktijk. Hij vangt alle vragen op, geeft telefonische adviezen en maakt afspraken. Hij is in bezit van de opleiding medische basiskennis (Hbo-niveau) en heeft de opleiding PNI 1 en 2 gevolgd). Daarnaast geeft hij adviezen over elektrostress in woningen en ontstoord woningen bij klachten.

Hij is tevens de technische ondersteuning bij de bioresonantie apparatuur die wij in de praktijk gebruiken. Hij repareert bioresonantie apparatuur, zorgt voor het onderhoud (specifiek de apparatuur van de Med-Tronik en BioKat) voor gebruikers door het hele land.

Tevens geeft Piet raad en daad bij problemen met elektrostress en kan hij metingen uitvoeren aan installaties.

Wie is Dorinda Bos?
Dorinda is opgegroeid in de praktijk. Zij heeft voorheen gewerkt binnen de hulpverlening en heeft meerdere opleidingen op het gebied van bioresonantie en orthomoleculaire geneeswijzen en voeding gedaan. Na het overlijden van Wennna heeft zij besloten om samen met Piet de praktijk voort te zetten. Zij heeft de verplichte opleidingen gevolgd en zij heeft zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeswijzen.

Door haar achtergrond als brandweervrouw is zij zeer bekend met (medische) sportkeuringen en gezond (onder andere op gewicht) blijven door voedingsadviezen (Paleo principe) en bewegingsadviezen zodat de professionele hulpverlener zijn of haar werk verantwoord kan doen.

Samen vormen wij een familie praktijk met ruime ervaring op het gebied van voeding, bewegingsadviezen en alles wat u nodig kunt hebben om een gezonde levensstijl te krijgen.

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via de e-mail naar info@praktijkbos.nl