Update 2018:

Wij hebben besloten om met de praktijk te stoppen! Dit betekend dat er geen intakes meer zullen plaatsvinden.

Bent u cliënt op de praktijk? Maakt u zich geen zorgen, u kunt op gezette tijden een afspraak maken voor een vervolgbehandeling.

Na 30 jaar is het niet meer mogelijk om betaalbare behandelingen aan te bieden, daarom hebben mijn vader en ik er lang over nagedacht, maar we moeten helaas stoppen.

Het telefoonnummer is niet meer actief (wordt niet meer opgenomen), via de e-mail zijn we nog wel bereikbaar voor vragen.

Praktijk Bos is 25 jaar geleden opgericht door Wenna. Inmiddels zijn wij een praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde en bio-resonantie. Een praktijk waarin praktische oplossingen u helpen gezonder te worden!

Het begon als een praktijk voor hypnotherapie en orthopedagogiek. We merkten dat er andere technieken en methoden waren en langzaam begonnen we deze technieken ook in de praktijk te gaan gebruiken. Veel van deze methoden hebben we eerst zelf uitgeprobeerd, zo weten we wat wel en wat niet werkt. U krijgt van ons een gedegen, no-nonsens advies. Hiermee kunt u zelf uw gezondheid in de hand nemen.

We werken met orthomoleculaire middelen, bio-resonantie en voedings- en bewegingsadviezen. Deze methoden vullen elkaar aan en daarmee kunnen we u helpen om gezonder te worden. Regelmatig zijn onze medewerkers bezig om de technieken te verbeteren tevens zijn we continu bezig om ons verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan scholing, ontwikkeling, en de nieuwste ontwikkelingen om u verder te helpen.

Wij geloven dat een gezond lichaam en een gezonde geest te bereiken zijn door een gezonde levensstijl waarbij beweging, voeding , vitaminen, mineralen en kruiden kunnen helpen om u in balans te brengen en te houden.

Meer informatie over onze praktijk, de medewerkers en de verschillende therapieën vindt u terug op de diverse pagina’s van onze website. Leest u gerust verder en kijk of wij wat voor u kunnen betekenen.

Wij bieden:
– Bio-resonantie therapie
– Orthomoleculaire adviezen (volgens PNI)
– Voedingsadvies bij overgevoeligheid en allergieën
– Voedingsadvies voor sporters
– Adviezen en metingen bij elektrostress
– Begeleiding bij beroepsmatige (sport)keuringen voor o.a. hulpverleners

Of u nu op zoek bent naar advies over voeding, levensstijl of sport, of u wilt graag een gezondere levensstijl, bij ons bent u aan het goede adres!

Piet en Dorinda Bos
Praktijk Bos