Praktijk Bos is een familiebedrijf, 25 jaar geleden gestart door Wenna. Het begon als een praktijk voor hypnotherapie en orthopedagogiek.

We merkten dat er andere technieken en methoden waren en langzaam begonnen we deze technieken ook in de praktijk te gaan gebruiken.

We werken met orthomoleculaire middelen, bio-resonantie en voedings- en bewegingsadviezen. Deze methoden vullen elkaar aan en daarmee kunnen we u helpen om gezonder te worden. Regelmatig zijn onze medewerkers bezig om de technieken te verbeteren tevens zijn we continu bezig om ons verder te ontwikkelen.

Wij geloven dat een gezond lichaam en een gezonde geest te bereiken zijn door een gezonde levensstijl waarbij beweging, voeding , vitaminen, mineralen en kruiden kunnen helpen om u in balans te brengen en te houden.

Meer informatie over onze praktijk, de medewerkers en de verschillende therapieën vindt u terug op de diverse pagina’s van onze website.

Wij bieden:
– Bio-resonantie therapie
– Orthomoleculaire adviezen (volgens PNI)
– Voedingsadvies bij overgevoeligheid en allergieën
– Voedingsadvies voor sporters
– Adviezen en metingen bij elektrostress
– Begeleiding bij beroepsmatige (sport)keuringen voor o.a. brandweermensen

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Of u nu op zoek bent naar advies over voeding, levensstijl of sport, of u wilt graag een gezondere levensstijl, bij ons bent u aan het goede adres!

Piet en Dorinda Bos
Praktijk Bos